Orvostechnikai eszközök vizsgálata és kiértékelése
Kapcsolat
Audio/videó, információs és kommunikációs technológiai berendezések
Kapcsolat
Laboratóriumi készülékek vizsgálata és kiértékelése
Kapcsolat
Previous
Next

TERMÉKBIZTONSÁG...

ConformiTICs Lab az ipar számos területét, a gyártókat és egyéb piaci szereplőket kiszolgálja a termékbiztonságot érintő független tesztelési, vizsgálati szolgáltatásokkal. Kiemelt tesztelési és vizsgálati területei az orvostechnikai, laboratóriumi, szórakoztatóelektronikai és informatikai eszközök, valamint az autóipari termékek. A változások kapcsán az eszközök megfelelőségét a legfrissebb előírások, követelmények szerint szükséges a gyártóknak igazolni.

Ezt a kijelölt tanúsító szervezetek szamon kérik a gyártókon, a megfelelés igazolása az esetek nagy részében egy harmadik, független fél által végzett vizsgálattal és a vizsgálat alapján készült jegyzőkönyvvel tehető meg!

Fókuszterületeink:

A termékek biztonságosságának és megbízhatóságának érdekében kiemelt fontosságú azok tesztelése és elemzése, a fejlesztés és gyártás különböző szakaszaiban. Különféle iparágakból származó termékeket, mintákat és anyagokat tesztelünk és vizsgálunk (pl. autóipar, világítás, orvostechnika, repülőgépipar, akkumulátorok stb.)

VIZSGÁLATI TERÜLETEK

Laboratóriumunkban szabványok szerinti méréseket végezünk nagy rutinnal és tapasztalattal rendelkező műszaki szakértőinkkel. Vizsgálati területek széles skáláját kínáljuk, mint pl.: villamos vizsgálatok széles köre; EMC, akusztikus tesztek; anyag karakterizáció és metallográfia; környezeti tesztek (klíma, pára, IP, só köd, por, etc..); mechanikai tesztek és vibrációs vizsgálatok; teljeskörű fotometriai és fénytechnikai vizsgálatok.

Fókuszterületeink:

szolgáltatások

TEKINTSE MEG SZOLGÁLTATÁSI PALETTÁNKAT!

Orvosi eszközök

Autóipari tesztelések

Akkumulátor tesztelések

Audio/technikai eszközök

Laboreszközök

Audio, videó, IT eszközök

KARRIER

Tekintse meg legújabb állásajánlatainkat!

KERESSEN

>Bármilyen kérdése esetén lépjen velünk kapcsolatba

legfrisebb publikációink

Hírek

Lorem ipsum dolor sit emit