5% Kedvezményt Ajándékozunk Neked, ha most időpontot foglalsz! Elfogadom az Ajándékot >>

Legyenek a különleges pillanatok ékszerrel teljesek!

Küldetésünk, hogy olyan életre szóló ékszereket alkossunk, amelyek teljessé teszik a kivételes pillanatokat.

Legyenek a különleges pillanatok ékszerrel teljesek!

Küldetésünk, hogy olyan életre szóló ékszereket alkossunk, amelyek teljessé teszik a kivételes pillanatokat.

Ajándék. Élmény. Öröm.

Az életre szóló igenért

Amitől kerek lesz a közös történet

A tökéletes ragyogásért

381a9544 97 2

Mit szólnál hozzá, ha mostantól nem kellene…

Ezért a legjobb helyen jársz, ha…

feil_csaladi_kepek-2501_web

Egy család. Egy ékszermárka. Egy cél.

A Feil család több mint 30 éve tevékenykedik az ékszervilágban. A hosszú évek tapasztalatai, jelentős gyártói és kereskedelmi tevékenység után megszületett a FEIL márka, amely továbbra is tudatosan képviseli azokat az értékeket, amelyek az ügyfél magas szintű kiszolgálását, a minőségi ékszerek megalkotását és a közvetlen, nyitott hangnemet is magában foglalja.

FEIL Fivérek szemlélete

– Amit a FEIL márka képvisel

Nálunk a minőség az első, ezért Örök élet garanciát és 100% elégedettségi garanciát adunk ékszereinkre. Törekszünk az őszinte, közvetlen, barátságos kapcsolat kialakítására az ügyfeleinkkel. Bátran fordulhatnak hozzánk útmutatásért, szívünkön viseljük ügyfeleink és ékszereink sorsát. Legfontosabb küldetésünknek tartjuk, hogy megmutassuk a helyes utat a tökéletes ékszer kiválasztásához.

Foto3

Neked készül a FEIL Ékszer, ha...

FEIL SZÁMOK

0 +
év szakmai tapasztalat
0 +
ékszerválaszték
0 +
elégedett ügyfél

Közkedvelt termékeink

Lánykérésre készülsz? Vagy tökéletes karikagyűrűt szeretnél? Esetleg meglepnél egy számodra kedves embert vagy magadat olyan ékszerrel, ami különleges pillanatot tesz teljessé? Válassz az eljegyzési gyűrűink, karikagyűrűink, ékszereink és kiegészítőink széles választékából!

.

Eljegyzési gyűrű

A lánykéréshez válasszon eljegyzési gyűrűt az ékszerszakma csúcsától!

FEIL útmutatás

– beavatunk az ékszerek titkaiba, hogy magabiztosan dönthess.

A tökéletes ékszer megtervezése és kiválasztása komoly előkészületeket igényel. Ezért ahhoz, hogy határozott döntés születhessen, szakembereink közel 30 év tapasztalatával segítik a legjobb választást.
Weboldalunkon több mint 2000 gyűrű modellt mutatunk be, amelyeket személyesen is felpróbálhatsz, de személyre szabott egyedi tervezést is biztosítunk számodra.

3d rendering modern luxury hotel office reception lounge hall 1
Foto51

FEIL ügyfélélmény

– Otthon, ékszerotthon

Legyen szó telefonhívásról, e-mail üzenetről vagy személyes találkozóról, az a célunk, hogy ügyfeleink a legnagyobb odafigyelést kapják meg.
Időpont-egyeztetés után várunk bemutatótermünkben, ahol nyugodt és exkluzív környezetben a teljes figyelmünket, szakértelmünket szenteljük neked/nektek.
Fontos számunkra, hogy otthon érezd magad, ezért az első pillanattól kezdve a fesztelen, közvetlen hangulat megteremtésére törekszünk.

FEIL ügyfélélmény

– Otthon, ékszerotthon

Legyen szó telefonhívásról, e-mail üzenetről vagy személyes találkozóról, az a célunk, hogy ügyfeleink a legnagyobb odafigyelést kapják meg.
Időpont-egyeztetés után várunk bemutatótermünkben, ahol nyugodt és exkluzív környezetben a teljes figyelmünket, szakértelmünket szenteljük neked/nektek.
Fontos számunkra, hogy otthon érezd magad, ezért az első pillanattól kezdve a fesztelen, közvetlen hangulat megteremtésére törekszünk.

Foto51

Mire számíthatsz a személyes konzultáción?

Kefir

100%-os figyelem

Kefir

Fesztelen légkör

Kefir

Prémium kiszolgálás

Kefir

Ékszerkalandozás

Kefir

Izgalmas gyémántvizsgálat

Kefir

Ékszerinfók felsőfokon

Kefir

Felpróbálás

Kefir

Tökéletes ékszer átadása

FEIL ügyfelek

- Visszajelzések, amelyek bearanyozzák napjainkat

Számunkra a legnagyobb öröm és hajtóerő, amikor láthatjuk ügyfeleink elégedett mosolyát, amit ékszereink váltanak ki belőlük. Az pedig hab a tortán, amikor leírják pozitív véleményüket. Ugyanakkor odafigyelünk az építő jellegű kritikákra is, hiszen igyekszünk minden apró hibát kiküszöbölni annak érdekében, hogy tőlünk mindenki 100%-ig elégedetten távozzon. Nemcsak profi útmutatást szeretnénk adni a legtökéletesebb gyűrű, medál vagy fülbevaló kiválasztásában, hanem örökérvényű élményt, emléket.

FEIL hatás

Hírességek, nívós események FEIL ékszerbe öltöztetve

Kiemelt FEIL garanciáink

Örök élet anyagminőség garancia

10 év garancia a kövek foglalatára

100% elégedettségi garancia

Ingyenes gyűrű méret korrekció

Miért válassz minket?

FEIL alapértékek

 • Legendás Ügyfélélmény

  Az első pillanattól kezdve az ügyfelekre fókuszálunk. Az ékszeres tudásátadás mellett szeretnénk, ha a gyűrűk, fülbevalók, medálok kiválasztása élmény lenne mindenki számára. Az a célunk, hogy ügyfeleink mindegyike 100%-ig elégedetten távozzon tőlünk.

 • Tiszta beszéd

  Minden részletről őszintén tájékoztatjuk az ügyfeleinket. Beszámolunk az adott ékszer tulajdonságairól, minőségéről, előnyeiről. Megvilágítjuk az ár mögött rejlő értékeket. Segítünk a megfelelő ékszer kiválasztásában. Választ adunk a felmerülő kérdésekre.

 • Minőség

  Legyen szó arany, ezüst, gyémánt ékszerről, mindenből kimagasló minőséget nyújtunk. Ezért is adunk örök élet garanciát az anyagminőségre.

 • Életre szóló odafigyelés

  A vásárlást követően is fogjuk ügyfeleink kezét. Hírekkel, szakmai tartalmakkal, útmutatással segítjük őket, ékszerrel kapcsolatos kihívásaikra örömmel nyújtunk megoldást. Segítünk egy igazán maradandó és emlékezetes ékszerajándék megtalálásában.

 • Egyediség

  Figyelembe vesszük az egyedi igényeket, hiszen minden ékszer mögött ott rejlik egy személyes történet. Ékszereinket stílusban és ár tekintetében egyaránt személyre szabjuk Neked.

 • Innováció

  Folyamatos fejlődésre törekszünk. Úttörőként használjuk a legmodernebb technológiákat a hazai ékszerszakmában, beleértve a 3D tervezést és 3D nyomtatást is. A tradicionális ékszerész technikákat egyesítjük a legmodernebb technológiákkal.

Blogcikkek

Gyűrűméret lebukás nélkül? Hogyan menj tutira a Lánykérésnél? 4 tuti tipp gyémántvásárláshoz? 7 borzalmas lánykérés melyre egy Nő se vágyna? Olvassa el írásainkat, melyek több kérdést is érintenek a lánykérés, és az esküvő témájában belül.

Gyakran ismételt kérdések

Találd meg az ékszereinkkel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre a válaszokat!

Eljegyzési gyűrű:

 • 14 karátos eljegyzési gyűrű esetén a gyártási idő 2, legfeljebb 3 hét.
 • 18 karátos eljegyzési gyűrű esetén a gyártási idő 1, legfeljebb 4 hét.
 • Egyedi eljegyzési gyűrű esetén a gyártási idő 4-6 hét attól függően, hogy mennyire bonyolult a modell elkészítése.
 • Készleten lévő eljegyzési gyűrűk (elő gyártmányok) 48 órán belül átvehetőek.

Karikagyűrű:

 • 14 karátos karikagyűrű esetén a gyártási idő 2, legfeljebb 3 hét.
 • 18 karátos eljegyzési gyűrű esetén a gyártási idő 2, legfeljebb 3 hét.
 • Egyedi karikagyűrű esetén a gyártási idő 2-3 hét, amennyiben az alap paraméterek módosultak, és 4-6 hét ha nagyon különleges modellről van szó, és kézi egyedi kivitelezés vagy 3D tervezés szükséges hozzá.

Amennyiben elhozza régi, nem használt arany ékszerét, cégünk lehetőséget nyújt arra, hogy azt beszámítsa a tőlünk vásárolt ékszerbe. Mindig az aktuális törtarany árfolyamot vesszük figyelembe, ami napi szinten változhat. Lemérjük a súlyát az Ön által behozott aranynak, és az aktuális világpiaci árfolyamnak megfelelően számolunk. Például ha a törtarany aktuális felvásárlási árfolyama: 5000 Ft, és az Ön által behozott arany súlya: 10 gramm, akkor ebben az esetben: 10*5000 Ft = 50 000 Ft-ot fizetünk Önnek. Ezt az összeget levonjunk a nálunk vásárolt ékszer végösszegéből, vagy ha Ön kevesebbért vásárolt, akkor eldöntheti, hogy csak annyi aranyat hagy nálunk, amennyi szükséges a megvásárolt ékszer értékéhez, vagy ha szeretné, a fennmaradó mennyiséget is felvásároljuk Öntől.

A nálunk vásárolt eljegyzési gyűrűkön minden esetben díjmentesen végezzük el a méretkorrekciót a FEIL Tökéletes Méret Garancián belül. Amennyiben túl nagy méret különbség van a a gyűrű és az ujjméret között, amelynek a korrekcióját az ékszer “nem bírná el”, abban az esetben díjmentesen újragyártjuk a gyűrűt.

Ügyfeleinktől egy jelképes előleget szoktunk kérni, amely eképpen alakul:

 • Ezüst gyűrű: 5000 Ft
 • Arany gyűrű: 10 000 Ft
 • Nagy értékű arany gyűrű 300 000Ft felett: 10%-a a kalkulált végösszegnek.

Természetesen elkészíttethetünk egy weboldalunkról kinézett, kő nélküli karikagyűrűt kővel is. Egyedi elképzelései esetén, kérjük, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal telefonon vagy e-mailben, hogy szakértőinkkel konzultálhasson a lehetőségeiről!